Overslaan naar content

Hoofduitvoerder Infra / Wegen

 • Amsterdam, Noord-Holland
Infra Regionale Projecten Noord WestUitvoering en Bouwplaatsmanagement

Functieomschrijving

Jij bent de kracht achter de lopende projecten van Dura Vermeer Infra regio Noord West! De opdrachtgever verwacht de projecten op tijd af, maar vooral ook met de kwaliteit die ze van ons kunnen verwachten. Jij zorgt er voor dat iedereen met zijn neus dezelfde kant op staat en dat de projecten verlopen zoals is afgesproken. Je moet dus stevig in je schoenen staan en kunnen aanvoelen wanneer en vooral waar jou hulp nodig is. 


Dit wordt jouw baan

Je start de dag met een telefoontje van de projectleider om de stand van zaken door te nemen. Daarna belt een van de leveranciers om een wijziging door te geven en staan de vakmannen aan de deur te kloppen omdat ze je nodig hebben. Er wordt veel van je gevraagd en we zoeken nu juist iemand die daar ontzettend blij van wordt. Je bent namelijk iemand die graag het heft in eigen hand neemt, gemakkelijk het overzicht bewaart en zelfverzekerd aanstuurt waar je dit nodig vindt.


Als hoofduitvoerder ben je verantwoordelijk voor de realisatie van een of meerdere infraprojecten. Samen met de projectleider en organisatiedeskundige denk je mee in de tenderfase. Je maakt realistische werk- en directieplanningen en zorgt voor een heldere communicatie tussen bedrijfsleiding, werkvoorbereiders en uitvoerders. Je hebt een mensgerichte instelling en haalt het maximale uit je team. Uit bestaande projecten weet jij nieuwe opdrachten te halen. De kosten en opbrengsten van je projecten houd je scherp in de gaten. Je geeft input voor de eindafrekening richting opdrachtgever en bent het eerste aanspreekpunt. Uiteraard heb je oog voor de naleving van KAM- en veiligheidsregels. Dit doe je in een team waarmee je samen successen gaat vieren.Meer bij Dura Vermeer

Dura Vermeer is een familiebedrijf. Een onafhankelijke bouwonderneming actief in woningbouw, utiliteitsbouw, infrastructuur en techniek in Nederland.

Al sinds 1855 vormen onze onafhankelijkheid en langjarige continuïteit de basis voor onze strategie. Met een omzet van circa € 1,8 miljard en ruim 3.000 medewerkers behoren we tot de top van de Nederlandse bouwsector. Samen realiseren we prachtige projecten. Iconische, en soms ook alledaagse projecten waarmee we nieuwe antwoorden bieden op maatschappelijke vraagstukken. Waarmee we de beste oplossingen voor morgen garanderen en het verschil maken voor Nederland, juist op de langere termijn. We hebben stevige ambities – en daarvoor geldt dat we die alleen kunnen waarmaken dankzij onze mensen. Als beste werkgever maken wij ons er daarom hard voor dat jij elke dag opnieuw kiest voor Dura Vermeer. Dat jij net zo trots bent op wat we maken als wij dat zijn. Dat iedereen die bij ons werkt gelukkig is. Dat je bij ons jezelf kunt zijn, je veilig voelt en je kunt uitspreken. En dat je tot je recht komt. En het beste uit jezelf kunt halen.

Vereisten

Dit breng je mee

 • Een afgeronde mbo- of hbo-opleiding in de richting Civiele Techniek.
 • 5+ jaar relevante werkervaring als uitvoerder of 2+ jaar ervaring als hoofduitvoerder.
 • In die jaren heb je kennis en ervaring opgedaan met de contracten RAW en UAV-GC.
 • Je bent nauwkeurig, resultaatgericht en in staat creatieve oplossingen te bedenken.
 • Ook ben je zeer flexibel en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Met jouw positieve en energieke persoonlijkheid ben jij een goede teamspeler.
 • Verder heb je een enthousiaste en klantgerichte houding en werk je gestructureerd en overzichtelijk.
 • Je hebt geen moeite met tijdsdruk en deadlines voor dat de projecten uitstekend worden uitgevoerd.
 • Een geldig VCA Vol.


Dit bieden wij jou

 • Een goed salaris dat meegroeit met jouw ontwikkeling.
 • 30 verlofdagen met de mogelijkheid om er maximaal 13 bij te kopen of uit te laten betalen.
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een standaardverzekering van alle werknemersrisico’s, pensioenregelingen, een extra aanvulling bij arbeidsongeschiktheid en een bijdrage voor het vakbondslidmaatschap.
 • Een laptop en smartphone.
 • Een mobiliteitsbudget, NS Business Card, reiskostenvergoeding of (elektrische) leaseauto.
 • Veel aandacht voor jouw groei dankzij onze eigen Dura Vermeer Academie met volop opleiding- en trainingsmogelijkheden binnen je vakgebied, maar bijvoorbeeld ook op het gebied van vitaliteit.
 • Bedrijfsfitnessregeling met keuze uit een sportaanbod van ruim 3.500 sportlocaties door heel Nederland.
 • Een goede werk-privébalans dankzij een flexibel werken beleid en soepele regelingen voor arbeidsduur, werktijden, calamiteiten, mantelzorg of sabbatical.
 • Voor UTA-medewerkers: een vast bedrag Budget Duurzame Inzetbaarheid bovenop je brutosalaris (conform CAO Bouw & Infra).
 • Voor verse vaders en partners: 100% doorbetaling van je salaris tijdens de eerste 5 wettelijke verlofdagen én het 5 weken aanvullend geboorteverlof, in plaats van de standaard 70%.


Wil jij ook meer uit je werk halen?

Dan zijn wij nieuwsgierig naar jou! Solliciteren kan direct via onze website middels de solliciteerbutton onder de vacature.


Meer weten? Neem contact op met onze recruiter.

Denny Schuurman op 06 - 4339 81 93 en/of d.schuurman@duravermeer.nl


Deze eisen geven een richting van het profiel dat wij zoeken voor deze functie. Voldoe jij niet aan alle eisen maar denk je wel dat dit de functie voor jou is? Dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren. Dura Vermeer: maak meer mogelijk.


Bij Dura Vermeer werven en selecteren we onze kandidaten graag zonder de goedbedoelde hulp van ‘onderaannemers’. Bij acquisitie behouden we ons het recht voor om meerwerk in rekening te brengen.

Details

 • Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
Infra Regionale Projecten Noord West
Uitvoering en Bouwplaatsmanagement

of

Details

 • Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
Infra Regionale Projecten Noord West
Uitvoering en Bouwplaatsmanagement