Overslaan naar content

Junior Uitzetter

 • Alkmaar, Noord-Holland
Infra Regionale Projecten Noord WestUitvoering en Bouwplaatsmanagement

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een functie als “Junior Uitzetter” en wil jij werken aan onze mooie Infraprojecten in Noord-Holland. Kom dan je ambities waarmaken bij Dura Vermeer Infra Regio Noord West (vestiging Alkmaar of Oude Meer)!

Dit wordt jouw baan

Als junior uitzetter ben jij verantwoordelijk voor het inmeten, uitzetten, controleren en van diverse maatvoertechnische werkzaamheden binnen de infra-sector. Denk hierbij aan 0-opname’s, controles, hoofd- en detail maatvoering. Kan je deze taken (nog) niet zelfstandig uitvoeren? Geen probleem. Binnen een jaar stomen we je klaar tot Uitzetter.


Je wordt intensief begeleidt en gecoacht door een senior collega. We willen graag een expert van je maken en daarom krijg je naast interne opleiding ook ondersteuning vanuit externe opleidingen. Om dit te realiseren breng je een flinke dosis enthousiasme en nieuwsgierigheid mee.


Meer bij Dura Vermeer

Dura Vermeer is een familiebedrijf. Een onafhankelijke bouwonderneming actief in woningbouw, utiliteitsbouw, infrastructuur en techniek in Nederland. Al sinds 1855 vormen onze onafhankelijkheid en langjarige continuïteit de basis voor onze strategie. Met een omzet van circa € 1,8 miljard en ruim 3.000 medewerkers behoren we tot de top van de Nederlandse bouwsector. Samen realiseren we prachtige projecten. Iconische, en soms ook alledaagse projecten waarmee we nieuwe antwoorden bieden op maatschappelijke vraagstukken. Waarmee we de beste oplossingen voor morgen garanderen en het verschil maken voor Nederland, juist op de langere termijn. We hebben stevige ambities – en daarvoor geldt dat we die alleen kunnen waarmaken dankzij onze mensen. Als beste werkgever maken wij ons er daarom hard voor dat jij elke dag opnieuw kiest voor Dura Vermeer. Dat jij net zo trots bent op wat we maken als wij dat zijn. Dat iedereen die bij ons werkt gelukkig is. Dat je bij ons jezelf kunt zijn, je veilig voelt en je kunt uitspreken. En dat je tot je recht komt. En het beste uit jezelf kunt halen.


Hier zit je op je plek

Je werkplek is op ons regiokantoor in Oude Meer. Echter ben jij vaak onderweg en ben je ongeveer 30% van je tijd op ons kantoor te vinden.

Vereisten

Dit breng je mee

Naast dat je goed kunt communiceren en klantgericht bent, draag je ook actief bij aan een gezamenlijk resultaat of probleemoplossing. Je bent ambitieus en je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. In de weekenden en nachten werken is voor jou geen enkel probleem. Stress? Dat komt niet voor in je woordenboek. Ambitieus? Dat staat als eerste woord in jouw woordenboek.


En verder:


 • Een afgeronde MBO opleiding, bij voorkeur in de richting van landmeetkunde / geodesie.
 • Je hebt affiniteit met maatvoering en wilt hierin dé beste specialist worden.
 • Je bent bekend met een of meerdere programma’s als Autocad en Civil 3D.


Dit bieden wij jou

 • Een goed salaris dat meegroeit met jouw ontwikkeling.
 • 30 verlofdagen met de mogelijkheid om er maximaal 13 bij te kopen of uit te laten betalen.
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een standaardverzekering van alle werknemersrisico’s, pensioenregelingen, een extra aanvulling bij arbeidsongeschiktheid en een bijdrage voor het vakbondslidmaatschap.
 • Een laptop en smartphone.
 • Een mobiliteitsbudget, NS Business Card, reiskostenvergoeding of (elektrische) leaseauto.
 • Veel aandacht voor jouw groei dankzij onze eigen Dura Vermeer Academie met volop opleiding- en trainingsmogelijkheden binnen je vakgebied, maar bijvoorbeeld ook op het gebied van vitaliteit.
 • Bedrijfsfitnessregeling met keuze uit een sportaanbod van ruim 3.500 sportlocaties door heel Nederland.
 • Een goede werk-privébalans dankzij een flexibel werken beleid en soepele regelingen voor arbeidsduur, werktijden, calamiteiten, mantelzorg of sabbatical.
 • Voor UTA-medewerkers: een vast bedrag Budget Duurzame Inzetbaarheid bovenop je brutosalaris (conform CAO Bouw & Infra).
 • Voor verse vaders en partners: 100% doorbetaling van je salaris tijdens de eerste 5 wettelijke verlofdagen én het 5 weken aanvullend geboorteverlof, in plaats van de standaard 70%.


Wil jij ook meer uit je werk halen?

Dan zijn wij nieuwsgierig naar jou! Solliciteren kan direct via onze website middels de solliciteerbutton onder de vacature.


Meer weten? Neem contact op met onze recruiter.

Denny Schuurman op 06 - 4339 81 93 en/of d.schuurman@duravermeer.nl


Deze eisen geven een richting van het profiel dat wij zoeken voor deze functie. Voldoe jij niet aan alle eisen maar denk je wel dat dit de functie voor jou is? Dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren. Dura Vermeer: maak meer mogelijk.


Bij Dura Vermeer werven en selecteren we onze kandidaten graag zonder de goedbedoelde hulp van ‘onderaannemers’. Bij acquisitie behouden we ons het recht voor om meerwerk in rekening te brengen.

Details

 • Alkmaar, Noord-Holland, Nederland
Infra Regionale Projecten Noord West
Uitvoering en Bouwplaatsmanagement

of

Details

 • Alkmaar, Noord-Holland, Nederland
Infra Regionale Projecten Noord West
Uitvoering en Bouwplaatsmanagement