Overslaan naar content

Ontwerper kabels & leidingen Railinfra

 • Utrecht, Utrecht
RailinfraOntwerp / Advies / Engineering

Functieomschrijving

Jouw ambitie

Bij Dura Vermeer Railinfra is ons ingenieursbureau een trots en ambitieus onderdeel, stevig verankerd in de railbranche. Om aan de behoeften van onze klanten te voldoen, zijn we op zoek naar toptalenten zoals jij. Ben jij een ambitieuze professional? Een ontwerper gespecialiseerd in ondergrondse infrastructuur en kabels en leidingen? Wil je deel uitmaken van het ingenieursbureau van Dura Vermeer Railinfra? Ik ontmoet je graag!


Dit wordt jouw baan

Als ontwerper kabels en leidingen bij Dura Vermeer draag je bij aan de ontwikkeling van het Nederlandse spoor door je ontwerpen tot leven te brengen. Of je nu nieuw bent in de branche of al ervaring hebt, wij leren je het vak zodat je snel zelfstandig kunt werken binnen onze projecten. Je ontwerpen worden daadwerkelijk gerealiseerd, en je krijgt het vertrouwen om je werk goed te doen. Het meest aantrekkelijke aan deze functie is de variatie: je hebt niet alleen contact met ontwerpers, maar werkt ook nauw samen met uitvoerders, voert opnames uit op en rond het spoor, adviseert projectmanagers en ondersteunt bij tenders. Als ontwerper kabels en leidingen ben je de verbindende factor tussen alle spoorse disciplines.


Meer bij Dura Vermeer

Bij Dura Vermeer draait het om relaties en om jou. Onze ruim 2.800 medewerkers geven ons een nationaal gezicht en een lokaal hart. Wat ons verbindt, is de trots op ons vak, de drive om het maximale resultaat te behalen en de motivatie om dat samen te doen. Welkom in het team! Op ons gloednieuwe kantoor in Utrecht, waar we aan uitdagende railprojecten werken, kom je terecht in een jong en dynamisch ontwerpteam met alle raildisciplines vertegenwoordigd. Je werkt nauw samen met het ontwerpbureau van Dura Vermeer Infra aan landelijke projecten.

Vereisten

Dit breng jij mee

Je bent een echte teamspeler die dingen graag afmaakt. Op tijd, volgens afspraak, met een klantgerichte houding. Daarnaast:

 • Mbo- of hbo-opleiding civiele techniek of elektrotechniek, ervaring gewenst maar niet vereist
 • Kennis van moderne ontwerphulpmiddelen (Microstation / Autodesk / BIM / GIS)
 • Enthousiasme om je projecten gerealiseerd te zien worden

Dit bieden wij jou

Dura Vermeer is een grote organisatie waarin je veel kunt leren en waarin je kansen hebt om je ambities vorm te geven. Daarbij hechten we veel waarde aan opleiding, ontwikkeling en eigen initiatief. We hebben goede arbeidsvoorwaarden conform cao Railinfrastructuur (RIS). Dus bieden we je onder meer:

 • Een uitstekend salaris toegespitst op jouw kennis en vaardigheden en dat meegroeit met jouw ontwikkeling;
 • 25 vakantiedagen + 18 ADV dagen (beide op fulltime basis);
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een standaard verzekering van alle werknemersrisico’s, pensioenregelingen, een extra aanvulling bij arbeidsongeschiktheid en een bijdrage voor het vakbondslidmaatschap;
 • Een goede werk-privébalans dankzij soepele regelingen voor arbeidsduur, werktijden en thuiswerken en moderne verlofvormen voor onder meer ouderschap, calamiteiten, mantelzorg of een sabbatical;
 • Voor verse vaders: 100% doorbetaling van je salaris tijdens je (aanvullende) geboorteverlof;
 • Veel aandacht voor jouw groei, met onze eigen Dura Vermeer academie en een vergoeding in tijd en geld voor zowel vak- als loopbaangerichte opleidingen;
 • Een mobiliteitsbudget, NS business card, reiskostenvergoeding of (elektrische) lease auto;
 • Smartphone en een laptop of tablet van de zaak;
 • Een vitaliteitsprogramma en een individueel keuzebudget voor duurzame inzetbaarheid;
 • En last but not least: fijne collega’s die in een professionele omgeving zorgen voor een ongekend goede werksfeer.

Nog vragen? Stel ze! Bel of mail onze recruiter Jeffrey Smit via 06-41176005. of j.smit@duravermeer.nl 
Deze eisen geven een richting van het profiel dat wij zoeken voor deze functie. Voldoe jij niet aan alle eisen maar denk je wel dat dit de functie voor jou is? Dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren. Dura Vermeer: maak meer mogelijk! Bij Dura Vermeer werven en selecteren we onze kandidaten graag zonder de goedbedoelde hulp van ‘onderaannemers’. Bij acquisitie door detacheringsbureaus of andere partijen behouden we ons het recht voor om meerwerk in rekening te brengen.

Details

 • Utrecht, Utrecht, Nederland
Railinfra
Ontwerp / Advies / Engineering

of

Details

 • Utrecht, Utrecht, Nederland
Railinfra
Ontwerp / Advies / Engineering