Overslaan naar content

Projectcoördinator

 • Oude Meer, Noord-Holland
Infra Regionale Projecten Noord WestWerkvoorbereider / Projectcoördinator

Functieomschrijving

Ervaren Projectcoördinatoren opgelet want Dura Vermeer Infra regio Noord West (standplaats Oude Meer) is op zoek naar jou!


Ben jij knap handig in de wereld van de Infrastructuur en heb je al meer dan 2 jaar ervaring op het gebied van calculeren en voorbereiden? In deze combinatiefunctie ben je voor beide trajecten verantwoordelijk!

Dit wordt jouw baan

Hoe leuk is het dat je niet alleen verantwoordelijk bent voor het calculeren van de binnenkomende projecten, maar dat je ze ook mag voorbereiden wanneer een project een opdracht is geworden. De projectcoördinator doet beide! Je bent verantwoordelijk voor het maken van kostenramingen en offertes aan de hand van o.a. het bestek en tekeningen waarbij je ook de risico’s constateert en deze vast legt. Wanneer Dura Vermeer het project heeft gekregen ga je de planning en werkbegroting maken. Je koopt bijvoorbeeld het materieel en de diensten in die nodig zijn voor het uitvoeren van de projecten en ondersteund de projectleiding en/of uitvoering op het gebied van contracten, administratie en organisatie. Tijdens de projecten werk je nauw samen met de uitvoering zodat je goed in kaart hebt wat de wijzigingen zijn tijdens het project en of er rekening gehouden moet worden met meer- en minderwerk. Tot slot heeft de QHSE geen geheimen voor jou, bij vragen over de wet en regelgeving op het gebied van veiligheid weet jij de juiste informatie aan te leveren. Want we werken veilig, of we werken niet!


Meer bij Dura Vermeer

Dura Vermeer is een familiebedrijf. Een onafhankelijke bouwonderneming actief in woningbouw, utiliteitsbouw, infrastructuur en techniek in Nederland.

Al sinds 1855 vormen onze onafhankelijkheid en langjarige continuïteit de basis voor onze strategie. Met een omzet van circa € 1,8 miljard en ruim 3.000 medewerkers behoren we tot de top van de Nederlandse bouwsector. Samen realiseren we prachtige projecten. Iconische, en soms ook alledaagse projecten waarmee we nieuwe antwoorden bieden op maatschappelijke vraagstukken. Waarmee we de beste oplossingen voor morgen garanderen en het verschil maken voor Nederland, juist op de langere termijn. We hebben stevige ambities – en daarvoor geldt dat we die alleen kunnen waarmaken dankzij onze mensen. Als beste werkgever maken wij ons er daarom hard voor dat jij elke dag opnieuw kiest voor Dura Vermeer. Dat jij net zo trots bent op wat we maken als wij dat zijn. Dat iedereen die bij ons werkt gelukkig is. Dat je bij ons jezelf kunt zijn, je veilig voelt en je kunt uitspreken. En dat je tot je recht komt. En het beste uit jezelf kunt halen.

Vereisten

Dit breng je mee

 • Een afgeronde mbo- of hbo-opleiding in de richting Civiele Techniek.
 • 2+ jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie.
 • In die 2+ jaar heb je kennis en ervaring opgedaan met de contracten RAW en UAV-GC.
 • Je bent nauwkeurig, resultaatgericht en in staat creatieve oplossingen te bedenken.
 • Ook ben je zeer flexibel en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Met jouw positieve en energieke persoonlijkheid ben jij een goede teamspeler.
 • Verder heb je een enthousiaste en klantgerichte houding en werk je gestructureerd en overzichtelijk.
 • Je hebt geen moeite met tijdsdruk en deadlines.


Dit bieden wij jou

 • Een goed salaris dat meegroeit met jouw ontwikkeling.
 • 30 verlofdagen met de mogelijkheid om er maximaal 13 bij te kopen of uit te laten betalen.
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een standaardverzekering van alle werknemersrisico’s, pensioenregelingen, een extra aanvulling bij arbeidsongeschiktheid en een bijdrage voor het vakbondslidmaatschap.
 • Een laptop en smartphone.
 • Een mobiliteitsbudget, NS Business Card, reiskostenvergoeding of (elektrische) leaseauto.
 • Veel aandacht voor jouw groei dankzij onze eigen Dura Vermeer Academie met volop opleiding- en trainingsmogelijkheden binnen je vakgebied, maar bijvoorbeeld ook op het gebied van vitaliteit.
 • Bedrijfsfitnessregeling met keuze uit een sportaanbod van ruim 3.500 sportlocaties door heel Nederland.
 • Een goede werk-privébalans dankzij een flexibel werken beleid en soepele regelingen voor arbeidsduur, werktijden, calamiteiten, mantelzorg of sabbatical.
 • Voor UTA-medewerkers: een vast bedrag Budget Duurzame Inzetbaarheid bovenop je brutosalaris (conform CAO Bouw & Infra).
 • Voor verse vaders en partners: 100% doorbetaling van je salaris tijdens de eerste 5 wettelijke verlofdagen én het 5 weken aanvullend geboorteverlof, in plaats van de standaard 70%.


Wil jij ook meer uit je werk halen?

Dan zijn wij nieuwsgierig naar jou! Solliciteren kan direct via onze website middels de solliciteerbutton onder de vacature.


Meer weten? Neem contact op met onze recruiter.

Denny Schuurman op 06 - 4339 81 93 en/of d.schuurman@duravermeer.nl


Deze eisen geven een richting van het profiel dat wij zoeken voor deze functie. Voldoe jij niet aan alle eisen maar denk je wel dat dit de functie voor jou is? Dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren. Dura Vermeer: maak meer mogelijk.


Bij Dura Vermeer werven en selecteren we onze kandidaten graag zonder de goedbedoelde hulp van ‘onderaannemers’. Bij acquisitie behouden we ons het recht voor om meerwerk in rekening te brengen.

Details

 • Oude Meer, Noord-Holland, Nederland
Infra Regionale Projecten Noord West
Werkvoorbereider / Projectcoördinator

of

Details

 • Oude Meer, Noord-Holland, Nederland
Infra Regionale Projecten Noord West
Werkvoorbereider / Projectcoördinator