Overslaan naar content

Projectleider Infra

 • Drachten, Friesland
Infra Regionale Projecten Noord OostProjectleiding / Bedrijfsleiding

Functieomschrijving

Heb je een passie voor infrastructuur en ben je een ervaren projectleider in de infrastructuur, met een focus op GWW? Beschik je over inspirerend leiderschap, uitstekende coachingsvaardigheden en de capaciteit om effectief te communiceren met diverse belanghebbenden? Sta je open voor verdere ontwikkeling en wil je deel uitmaken van een vooraanstaande vernieuwer in de infrastructuur? Als projectleider bij Dura Vermeer Infra Regio Noord Oost in de Focusgebieden: Friesland, Groningen, Drenthe, krijg je de kans om betrokken te zijn bij diverse uitdagende en complexe projecten op het gebied van infrastructuur. Ben jij klaar om ons team te versterken?


Dit wordt jouw baan

Als projectleider heb je elk aspect van een project nauwlettend in het oog, of het nu gaat om tijd, budget, kwaliteit of veiligheid. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de organisatie en realisatie van één of zelfs meerdere projecten in uitvoering, specifiek binnen de wegenbouw. Je bent betrokken bij projecten vanaf de voorbereidingsfase en denkt actief mee, in samenwerking met de klant, het team en de bewoners.

Je bent goed bekend met het werk en tijdens de projectvoorbereiding deel je jouw visie over hoe het werk slimmer, sneller en vooral veiliger kan worden uitgevoerd. Hierbij werk je nauw samen met je collega's in zowel de voorbereiding als de uitvoering, en geef je leiding aan een team van professionals met diverse achtergronden. Gezamenlijk zorgen jullie ervoor dat de projectdoelstellingen worden bereikt.

In de rol van projectleider draag je de volledige verantwoordelijkheid voor het gehele projecttraject, vanaf de initiële fase tot aan de oplevering en nazorg. Je prioriteit ligt bij het realiseren van projecten van hoge kwaliteit en een positief financieel resultaat. Dit bereik je door proactief contact te onderhouden en afspraken te maken met diverse belanghebbenden, waaronder klanten en leveranciers. Daarnaast houd je voortdurend toezicht op de voortgang van je projecten en draag je de complete financiële verantwoordelijkheid, van A tot Z. Je stelt overzichtelijke rapportages op, bijvoorbeeld met betrekking tot meer- en minderwerk, en zorgt voor een optimale inzet van materialen en je team.


Meer bij Dura Vermeer

Dura Vermeer is een familiebedrijf. Een onafhankelijke bouwonderneming actief in woningbouw, utiliteitsbouw, infrastructuur en techniek in Nederland. Al sinds 1855 vormen onze onafhankelijkheid en langjarige continuïteit de basis voor onze strategie. Met een omzet van circa € 1,8 miljard en ruim 3.000 medewerkers behoren we tot de top van de Nederlandse bouwsector. Samen realiseren we prachtige projecten. Iconische, en soms ook alledaagse projecten waarmee we nieuwe antwoorden bieden op maatschappelijke vraagstukken. Waarmee we de beste oplossingen voor morgen garanderen en het verschil maken voor Nederland, juist op de langere termijn. We hebben stevige ambities – en daarvoor geldt dat we die alleen kunnen waarmaken dankzij onze mensen. Als beste werkgever maken wij ons er daarom hard voor dat jij elke dag opnieuw kiest voor Dura Vermeer. Dat jij net zo trots bent op wat we maken als wij dat zijn. Dat iedereen die bij ons werkt gelukkig is. Dat je bij ons jezelf kunt zijn, je veilig voelt en je kunt uitspreken. En dat je tot je recht komt. En het beste uit jezelf kunt halen.

Vereisten

Dit breng je mee

 • Minimaal HBO diploma civiele techniek of gelijkwaardig;
 • Je hebt meerdere ervaring in de wegenbouw en een paar jaar ervaring als projectleider.
 • Je hebt kennis van en ervaring met verschillende contractvormen, risico- en contractmanagement;
 • Je neemt een flinke dosis enthousiasme mee en krijgt je projectteam hier ook in mee. Je tilt je team naar een hoger niveau;
 • Je draagt actief bij aan het realiseren van de ondernemingsdoelstellingen en je hebt een sterk ontwikkeld financieel inzicht.

Dit bieden wij jou

 • Een goed salaris dat meegroeit met jouw ontwikkeling.
 • 30 verlofdagen met de mogelijkheid om er maximaal 13 bij te kopen of uit te laten betalen.
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een standaardverzekering van alle werknemersrisico’s, pensioenregelingen, een extra aanvulling bij arbeidsongeschiktheid en een bijdrage voor het vakbondslidmaatschap.
 • Een laptop en smartphone.
 • Een mobiliteitsbudget, NS Business Card, reiskostenvergoeding of (elektrische) leaseauto.
 • Veel aandacht voor jouw groei dankzij onze eigen Dura Vermeer Academie met volop opleiding- en trainingsmogelijkheden binnen je vakgebied, maar bijvoorbeeld ook op het gebied van vitaliteit.
 • Bedrijfsfitnessregeling met keuze uit een sportaanbod van ruim 3.500 sportlocaties door heel Nederland.
 • Een goede werk-privébalans dankzij een flexibel werken beleid en soepele regelingen voor arbeidsduur, werktijden, calamiteiten, mantelzorg of sabbatical.
 • Voor UTA-medewerkers: een vast bedrag Budget Duurzame Inzetbaarheid bovenop je brutosalaris (conform CAO Bouw & Infra).
 • Voor verse vaders en partners: 100% doorbetaling van je salaris tijdens de eerste 5 wettelijke verlofdagen én het 5 weken aanvullend ouderschapsverlof, in plaats van de standaard 70%.


Wil jij ook meer uit je werk halen?

Dan zijn wij nieuwsgierig naar jou! Solliciteren kan direct via onze website middels de solliciteerbutton onder de vacature.


Meer weten? Neem contact op met onze recruiter.

Denny Schuurman op 06 - 4339 81 93 en/of d.schuurman@duravermeer.nl


Deze eisen geven een richting van het profiel dat wij zoeken voor deze functie. Voldoe jij niet aan alle eisen maar denk je wel dat dit de functie voor jou is? Dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren. Dura Vermeer: maak meer mogelijk.


Bij Dura Vermeer werven en selecteren we onze kandidaten graag zonder de goedbedoelde hulp van ‘onderaannemers’. Bij acquisitie behouden we ons het recht voor om meerwerk in rekening te brengen.

Details

 • Drachten, Friesland, Nederland
Infra Regionale Projecten Noord Oost
Projectleiding / Bedrijfsleiding

of

Details

 • Drachten, Friesland, Nederland
Infra Regionale Projecten Noord Oost
Projectleiding / Bedrijfsleiding