Overslaan naar content

Tendermanager Middelgrote Projecten

 • Zwolle, Overijssel
Infra Regionale Projecten Noord OostProjectmanagement / Tendermanagement

Functieomschrijving

Waar je kracht ook ligt, je gaat meebouwen aan onze ambitie om duurzaam en digitaal te groeien. Waarmaken van klantambities, werken met nieuwe technologieën, innovatief denken. Je bent een commerciële tendermanager die weet wat er nodig is voor een winnende inschrijving. Je coacht je team omdat je weet dat je alleen samen tot het beste resultaat komt!


Dit wordt je baan

Als tendermanager ben je eindverantwoordelijk voor onze inschrijvingen. Daarom ben jij ook verantwoordelijk voor de samenstelling van je tenderteam, waarmee je projecten verwerft met multidisciplinaire of geïntegreerde contractvormen. Je komt te werken in het ambitieuze team van Dura Vermeer Infra in de regio van Noord-Oost Nederland waarin wij werken voor klanten in het rayon Noord Oost Nederland.


Als tendermanager bepaal jij de tenderstrategie en je begeleidt de aanbesteding. Je hebt kennis en ervaring met Bouwteams, UAV-GC en RAW en kunt met jouw team doelen stellen om een project tot een winnende aanbesteding te sturen. Tijdens dit proces ben jij het aanspreekpunt voor de ons bedrijf en overleg je uiteraard met de opdrachtgever of combinanten. En, last but not least, je bewaakt de voortgang van jouw project in tijd, geld, kwaliteit, scope, kansen en risico's. We werken hard om mooie, prestigieuze projecten te realiseren en we zorgen als hechte groep collega’s voor ruimte voor plezier. Onze cultuur kenmerkt zich door een fijne werksfeer en een open houding waarbij iedereen elkaar durft aan te spreken. Successen worden gevierd en we streven ernaar om iedere dag als team te groeien en te versterken. Daarnaast hechten we grote waarde aan individuele ontwikkeling. Dit is een mooie tijd om je aan te sluiten en bij te dragen aan de verdere groei van onze uitdagingen in de regio.


Meer bij Dura Vermeer

Dura Vermeer is een familiebedrijf. Een onafhankelijke bouwonderneming actief in woningbouw, utiliteitsbouw, infrastructuur en techniek in Nederland. Al sinds 1855 vormen onze onafhankelijkheid en langjarige continuïteit de basis voor onze strategie. Met een omzet van circa € 1,8 miljard en ruim 3.000 medewerkers behoren we tot de top van de Nederlandse bouwsector. Samen realiseren we prachtige projecten. Iconische, en soms ook alledaagse projecten waarmee we nieuwe antwoorden bieden op maatschappelijke vraagstukken. Waarmee we de beste oplossingen voor morgen garanderen en het verschil maken voor Nederland, juist op de langere termijn. We hebben stevige ambities – en daarvoor geldt dat we die alleen kunnen waarmaken dankzij onze mensen. Als beste werkgever maken wij ons er daarom hard voor dat jij elke dag opnieuw kiest voor Dura Vermeer. Dat jij net zo trots bent op wat we maken als wij dat zijn. Dat iedereen die bij ons werkt gelukkig is. Dat je bij ons jezelf kunt zijn, je veilig voelt en je kunt uitspreken. En dat je tot je recht komt. En het beste uit jezelf kunt halen.


Hier zit je op je plek

Je komt te werken in een ambitieuze regio waarbij innovatie, duurzaamheid en techniek top of mind zijn. Je maakt deel uit van de werkmaatschappij Dura Vermeer Infra regionale projecten Noord-Oost met als standplaats Zwolle. De regio waarin wij opereren behelst Gelderland, Overijssel, Drenthe, Friesland en Groningen. Er wordt hard gewerkt, met en voor elkaar, daarbij is er een prettige sfeer met ruimte voor humor. We zijn altijd op zoek naar het optimale resultaat met veel ruimte voor eigen inbreng.

Vereisten

Dit breng je mee

Je weet jouw kennis en kunde over te brengen middels jouw uitstekende communicatieve en technische vaardigheden en je neemt anderen mee in jouw project. Je bent resultaat- en kwaliteitsgericht en weet snel te schakelen.


 • Winnaarsmentaliteit! En je neemt jouw team hierin mee met positieve energie
 • Een afgeronde hbo-opleiding en meerdere jaren werkervaring als tendermanager / tenderleider binnen de civieltechnische branche
 • Je bent bekend met de verschillende contractvormen (onder andere Bouwteams, RAW, UAV-GC).
 • Coachend leiderschap zit in je bloed en je bent in staat om de juiste energie uit het team te halen;
 • Je hebt een enthousiaste en klantgerichte houding, je werkt gestructureerd en overzichtelijk. Je hebt geen moeite met tijdsdruk en deadlines.


Dit bieden wij jou

 • Een goed salaris dat meegroeit met jouw ontwikkeling.
 • 30 verlofdagen met de mogelijkheid om er maximaal 13 bij te kopen of uit te laten betalen.
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een standaardverzekering van alle werknemersrisico’s, pensioenregelingen, een extra aanvulling bij arbeidsongeschiktheid en een bijdrage voor het vakbondslidmaatschap.
 • Een laptop en smartphone.
 • Een mobiliteitsbudget, NS Business Card, reiskostenvergoeding of (elektrische) leaseauto.
 • Veel aandacht voor jouw groei dankzij onze eigen Dura Vermeer Academie met volop opleiding- en trainingsmogelijkheden binnen je vakgebied, maar bijvoorbeeld ook op het gebied van vitaliteit.
 • Bedrijfsfitnessregeling met keuze uit een sportaanbod van ruim 3.500 sportlocaties door heel Nederland.
 • Een goede werk-privébalans dankzij een flexibel werken beleid en soepele regelingen voor arbeidsduur, werktijden, calamiteiten, mantelzorg of sabbatical.
 • Een vast bedrag Budget Duurzame Inzetbaarheid bovenop je brutosalaris (conform CAO Bouw & Infra).
 • Voor verse vaders en partners: 100% doorbetaling van je salaris tijdens de eerste 5 wettelijke verlofdagen én het 5 weken aanvullend ouderschapsverlof, in plaats van de standaard 70%.


Wil jij ook meer uit je werk halen?

Dan zijn wij nieuwsgierig naar jou! Solliciteren kan direct via onze website middels de solliciteerbutton onder de vacature.


Meer weten? Neem contact op met onze recruiter.

Denny Schuurman op 06 - 4339 81 93 en/of d.schuurman@duravermeer.nl


Deze eisen geven een richting van het profiel dat wij zoeken voor deze functie. Voldoe jij niet aan alle eisen maar denk je wel dat dit de functie voor jou is? Dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren. Dura Vermeer: maak meer mogelijk.

Details

 • Zwolle, Overijssel, Nederland
Infra Regionale Projecten Noord Oost
Projectmanagement / Tendermanagement

of

Details

 • Zwolle, Overijssel, Nederland
Infra Regionale Projecten Noord Oost
Projectmanagement / Tendermanagement