Overslaan naar content

Uitvoerder Milieutechniek

 • Cruquius, Noord-Holland
Infra Regionale Projecten MilieuUitvoering en Bouwplaatsmanagement

Functieomschrijving

Jij zet je in voor een schoner Nederland en bent graag buiten, in de uitvoering van projecten, actief. Of je nu net van school komt of al wat ervaring hebt: bij Dura Vermeer Milieu is voor jou een plek! In het specialisme milieutechniek zijn wij dagelijks betrokken met het uitvoeren van complexe bodemsaneringen en de circulariteit van grondstoffen. En daar lever jij een bijdrage aan!


Dit wordt je baan

Als uitvoerder ben je onderdeel van het uitvoeringsteam en zorg je samen met jouw collega’s voor een nauwkeurige dagelijkse uitvoering van de werkzaamheden. Je stemt onder andere de voortgang en planning af, stuurt de bouwplaatsmedewekers aan en ziet erop toe dat projecten volgens de gestelde eisen en richtlijnen worden afgerond. Hierbij ben je betrokken bij de logistiek, kwaliteit van werken en de inzet van personeel. Als uitvoerder geef je leiding dus leiden wij jou op om dit zo goed mogelijk te gaan doen. In deze dynamische functie is geen dag hetzelfde!


Meer bij Dura Vermeer

Dura Vermeer is een familiebedrijf. Een onafhankelijke bouwonderneming actief in woningbouw, utiliteitsbouw, infrastructuur en techniek in Nederland. Al sinds 1855 vormen onze onafhankelijkheid en langjarige continuïteit de basis voor onze strategie. Met een omzet van circa € 1,8 miljard en ruim 3.000 medewerkers behoren we tot de top van de Nederlandse bouwsector. Samen realiseren we prachtige projecten. Iconische, en soms ook alledaagse projecten waarmee we nieuwe antwoorden bieden op maatschappelijke vraagstukken. Waarmee we de beste oplossingen voor morgen garanderen en het verschil maken voor Nederland, juist op de langere termijn. We hebben stevige ambities – en daarvoor geldt dat we die alleen kunnen waarmaken dankzij onze mensen. Als beste werkgever maken wij ons er daarom hard voor dat jij elke dag opnieuw kiest voor Dura Vermeer. Dat jij net zo trots bent op wat we maken als wij dat zijn. Dat iedereen die bij ons werkt gelukkig is. Dat je bij ons jezelf kunt zijn, je veilig voelt en je kunt uitspreken. En dat je tot je recht komt. En het beste uit jezelf kunt halen.


Hier zit je op je plek

Je komt te werken bij Dura Vermeer Divisie Infra Milieu. Een fijne club die bestaat uit een team van vakvolwassen collega’s. Binnen het vakgebied milieu hebben wij een hecht, gedreven en sterk team van specialisten in alle facetten van het vak. Of het nu gaat om de uitvoering, advisering of de bouwstoffen. Er heerst een open en informele sfeer waarbij collegialiteit erg hoog in het vaandel staat.
Vereisten

Dit breng je mee

 • Je hebt een opleiding op MBO (BBL of BOL) of HBO afgerond in een technische richting, bij voorkeur civiele techniek of land, water en milieu.
 • Je bent in bezit van een rijbewijs B eventueel aangevuld met een aanhanger-rijbewijs
 • Je bent graag buiten en je vind het leuk om mensen aan te sturen
 • Je bezit een groot verantwoordelijkheidsgevoel en weet dit over te brengen op jouw team
 • Je wilt jezelf graag ontwikkelen in bent bereid daar cursussen voor te volgen.


Dit bieden wij jou

 • Een goed salaris dat meegroeit met jouw ontwikkeling.
 • 30 verlofdagen met de mogelijkheid om er maximaal 13 bij te kopen of uit te laten betalen.
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een standaardverzekering van alle werknemersrisico’s, pensioenregelingen, een extra aanvulling bij arbeidsongeschiktheid en een bijdrage voor het vakbondslidmaatschap.
 • Een laptop en smartphone.
 • Een mobiliteitsbudget, NS Business Card, reiskostenvergoeding of (elektrische) leaseauto.
 • Veel aandacht voor jouw groei dankzij onze eigen Dura Vermeer Academie met volop opleiding- en trainingsmogelijkheden binnen je vakgebied, maar bijvoorbeeld ook op het gebied van vitaliteit.
 • Bedrijfsfitnessregeling met keuze uit een sportaanbod van ruim 3.500 sportlocaties door heel Nederland.
 • Een goede werk-privébalans dankzij een flexibel werken beleid en soepele regelingen voor arbeidsduur, werktijden, calamiteiten, mantelzorg of sabbatical.
 • Voor UTA-medewerkers: een vast bedrag Budget Duurzame Inzetbaarheid bovenop je brutosalaris (conform CAO Bouw & Infra).
 • Voor verse vaders en partners: 100% doorbetaling van je salaris tijdens de eerste 5 wettelijke verlofdagen én het 5 weken aanvullend geboorteverlof, in plaats van de standaard 70%.

Wil jij ook meer uit je werk halen?

Dan zijn wij nieuwsgierig naar jou! Solliciteren kan direct via onze website middels de solliciteerbutton onder de vacature.

Meer weten? Neem contact op met onze recruiter.

Wil je meer weten over deze vacature. Neem dan contact op met Angelique Bakker (corporate recruiter bij Dura Vermeer) via a.bakker@duravermeer.nl / 06 81369068

Bij Dura Vermeer werven en selecteren we onze kandidaten graag zonder de goedbedoelde hulp van ‘onderaannemers’. Bij acquisitie behouden we ons het recht voor om meerwerk in rekening te brengen.Details

 • Cruquius, Noord-Holland, Nederland
Infra Regionale Projecten Milieu
Uitvoering en Bouwplaatsmanagement

of

Details

 • Cruquius, Noord-Holland, Nederland
Infra Regionale Projecten Milieu
Uitvoering en Bouwplaatsmanagement